Om oss

Fastigheten är tänkt för att utveckla ett samarbete och ge synergieffekter mellan de hyresgäster som sitter i fastigheten. Fastigheten kommer dessutom att inrymma faciliteter som moderna kontor, konferensrum, hörsal (alla utrustade med den senaste tekniken)

Just nu finns det 600 kvm uthyrningsbar yta som går att forma efter just dina önskemål. Kontakta oss för mer information!

B2B Erikslund
  • 2021 – Bygget sätts igång
  • 2022 – Fastigheten klar för inflytt
Lediga lokaler
Här listar vi lokalerna som för dagsläget är tillgängliga

Galleri

B2B-Erikslund

Välkommen till B2B-Erikslund, fastigheten där möjligheter skapas! 

B2B Erikslund

Lediga lokaler!

Kontor 125 kvm

Kontor med cirka 9 platser, inklusive toalett och pentry. Gemensamma ytor med konferensrum, hörsal, streaming studio och tillhörande loungeyta och kök.

Kontor 85 kvm

Kontor med cirka 6 platser, inklusive toalett och pentry. Gemensamma ytor med konferensrum, hörsal, streaming studio och tillhörande loungeyta och kök.

Kontor 8 kvm

Singelkontor. Gemensamma ytor med konferensrum, hörsal, streaming studio och tillhörande loungeyta och kök.

Kontakta oss så ser vi till att svara på dina frågor!

Planlösning

Passa på att skapa er drömlokal efter era önskemål. B2B-Erikslund kommer vara helt nyproducerad fastighet som står klar till januari 2022. B2B-Erikslund kommer bli en fastighet med noga utvalda hyresgäster för att främja B2B.

 

Vill du ta del av denna unika chans att forma lokalerna efter dina behov och önskemål med möjligheter till mindre eller större kontor samt butik/utställning.