Om oss

Fastigheten är tänkt för att utveckla ett samarbete och ge synergieffekter mellan de hyresgäster som sitter i fastigheten. Fastigheten kommer dessutom att inrymma faciliteter som moderna kontor, konferensrum, hörsal (alla utrustade med den senaste tekniken)

Just nu finns det 600 kvm uthyrningsbar yta som går att forma efter just dina önskemål. Kontakta oss för mer information!

B2B Erikslund
  • 2021 – Bygget sätts igång
  • 2022 – Fastigheten klar för inflytt
kopia 1

Fastigheten där möjligheter skapas!

Välkommen till B2B-Erikslund! Fastigheten är tänkt för att utveckla ett samarbete och ge synergieffekter mellan de hyresgäster som sitter i fastigheten. Fastigheten kommer dessutom att inrymma faciliteter som moderna kontor, konferensrum, hörsal (alla utrustade med den senaste tekniken). 

Arbetet pågår just nu för fullt och fastigheten väntas stå klar vid årsskiftet. Det finns möjlighet att hyra lediga lokaler, dessa finns på plan 1 och du har möjlighet att forma lokalen efter just dina önskemål och behov. 

Är du intresserad av detta tveka inte på att kontakta oss så kan vi bolla idéer och skapa ditt dröm kontor.

För närvarande har vi på markplan Aros Mediateknik AB, Gamla Fabriken, SHARP Sverige samt Interoc Akustik. På plan 1 har vi Aros Mediateknik AB. Fortlöpande arbete fortsätter för nya hyresgäster.

Vi sitter i fastigheten

Presentation av företagen

Klicka på företagsnamnen för att ta dig vidare till deras egna hemsidor.

Aros Mediateknik

Tekniska lösningar - för ett lyckat möte

Aros Mediateknik har över 30 års erfarenhet inom audiovisuella produkter. Under åren har dem gjort det mesta inom området, från videoproduktion inom tv-branschen och idrottsevenemang till att göra kontrollrum på kärnkraftverk i Sverige. Idag är verksamheten inriktad på presentationsutrustning. Dem erbjuder bland annat videokonferensutrustning, konferensrumsteknik, videoproduktionsutrustning, ljud m.m.

Sharp

Be original

Vår affärsfilosofi bygger på två ledord; kreativitet och uppriktighet. Vi tror att uppriktighet är grundläggande och kreativitet främjar framsteg och skapar förbättringar. Vi som bolag strävar efter att sätta kunden i första hand och erbjuda innovativa lösningar som gör nytta och underlättar i vardagen. Vårt motto ”Be Original” bygger på just detta. Vi vill med hjälp av nytänkande och originella idéer bidra till förbättring.

Vill du bli en del utav B2B-Erikslund?