Om oss

Fastigheten är tänkt för att utveckla ett samarbete och ge synergieffekter mellan de hyresgäster som sitter i fastigheten. Fastigheten kommer inrymma faciliteter som moderna kontor, konferensrum, hörsal samt Lounge & Kök. Söker du en plats för din dagskonferens eller behöver ditt företag ha en dag för nyrekrytering kan du boka upp dessa faciliteter efter dina behov

Just nu finns fyra kontorstyper kvar att hyra, storlekar från 7,5 kvm – 100 kvm. Kontakta oss för mer information!

B2B Erikslund
  • 2021 – Bygget sätts igång
  • 2022 – Fastigheten klar för inflytt på plan1
  • 2022 – Sharp, Aros Mediateknik AB samt Gamla fabriken flyttar in
  • 2023 – Vi välkomnar Egeryds Fastighetsförvaltning AB till B2B Erikslund
  • 2023 – Bygget på plan 2 startar
DSC_0248

Fastigheten där möjligheter skapas!

Välkommen till B2B-Erikslund! Fastigheten är tänkt för att utveckla ett samarbete och ge synergieffekter mellan de hyresgäster som sitter i fastigheten. Fastigheten kommer dessutom att inrymma faciliteter som moderna kontor, konferensrum, hörsal (alla utrustade med den senaste tekniken). 

Arbetet pågår just nu för fullt att färdigställa plan 2. På detta plan kommer det finnas konferensrum, hörsalar samt lounge avdelning. Det finns möjlighet att hyra enstaka kontorsplatser samt större lokal på 100 kvm. 

Är du intresserad av detta tveka inte på att kontakta oss så kan vi bolla idéer och skapa ditt dröm kontor.

För närvarande har vi på markplan Aros Mediateknik AB, Gamla Fabriken, SHARP Sverige samt Egeryds Fastighetsförvaltning. På plan 2 har vi Aros Mediateknik AB. Fortlöpande arbete fortsätter för nya hyresgäster.

Presentation av företagen

Klicka på företagsnamnen för att ta dig vidare till deras egna hemsidor.

Aros Mediateknik

Tekniska lösningar - för ett lyckat möte

Aros Mediateknik har över 30 års erfarenhet inom audiovisuella produkter. Under åren har dem gjort det mesta inom området, från videoproduktion inom tv-branschen och idrottsevenemang till att göra kontrollrum på kärnkraftverk i Sverige. Idag är verksamheten inriktad på presentationsutrustning. Dem erbjuder bland annat videokonferensutrustning, konferensrumsteknik, videoproduktionsutrustning, ljud m.m.

Egeryds Fastighetsförvaltning

Vi bryr oss!

Egeryds Fastighetsförvaltning har sedan starten 1989 varit ett företag med kundnöjdhet och kvalité i fokus. Egeryds Fastighetsförvaltning har tack vare vår ambition att växa en stark lokal förankring med kontor i Örebro, Lindesberg, Eskilstuna, Karlstad & Västerås. Vi utför tjänster åt dig som äger en fastighet och behöver hjälp med skötseln i och kring den. Egeryds har ett komplett utbud av tjänster anpassat för dig som bostadsrättsförening eller kommersiell fastighetsägare. Därför är vi en komplett fastighetspartner. 

Sharp

Be original

Vår affärsfilosofi bygger på två ledord; kreativitet och uppriktighet. Vi tror att uppriktighet är grundläggande och kreativitet främjar framsteg och skapar förbättringar. Vi som bolag strävar efter att sätta kunden i första hand och erbjuda innovativa lösningar som gör nytta och underlättar i vardagen. Vårt motto ”Be Original” bygger på just detta. Vi vill med hjälp av nytänkande och originella idéer bidra till förbättring.

Gamla Fabriken

Blommor för livets alla tillfällen


Elin heter jag som driver Gamla fabriken Blomsterstudio. Jag älskar arbeten som får vara vilda, med mycket grönt och med många naturliga inslag. Att få skapa olika blomsterarrangemang som kan lyfta ett helt rum är för mig det bästa som finns. Jag skapar blommor till livets alla tillfällen och hjälper dig gärna att få din speciella dag att blomstra, bröllop som begravning.

Vill du bli en del utav B2B-Erikslund?